GreenFood – LOB Consolidated

GreenFood for us is all about living healthy, happy and without any worry or doubt about the source of your food. Our target audience is those who just starting their own household, whether as a family or in a dorm or student facility. Educating people on healthy eating habits, making that food fitting with their lifestyle and schedule. No slow food, extensive time in the kitchen for a regular meal or the need to go to specialized stores. We want healthy, vegetarian or vegan options for your everyday food. So that your lunchbox, eating out with friends or going to a restaurant is easy, delicious and good for both you and the planet.

That means improving the ways food can be grown like ditching gas as a way of heating in greenhouses. Paying farmers a fair price so that there isn’t a need for multiple stories of animal housing. Finding ways to grow food without damaging the earth and exploring new foods that can enhance the way we eat. Rest assured, we don’t want the entire world eating quinoa and carrots all day. But it would be nice if a vegan steak would cost the same as the animal version.

Bij Greenfood gaat het ons om gezond en gelukkig leven zonder dat je je druk hoeft te maken over de herkomst van je voeding. Onze doelgroep bestaat uit mensen die net op zichzelf wonen. Of dat nu jonge gezinnen zijn, of studenten op kamers of in een leefgemeenschap. We willen die groep leren goed en gezond te eten, door voeding aan te passen aan hun levensfase en leefstijl. Geen uitbundige ellenlange recepten en uren in de keuken voor een gewone maaltijd. Geen speciaalzaken af moeten omdat de supermarkt je niet kan helpen. We willen gezonde, vega en vegan opties voor je dagelijkse maaltijden. Zodat je lunchtrommel, etentje met vrienden of bezoek aan een restaurant gemakkelijk, gezond en goed is. Voor zowel jou als de planeet.

Dat betekent dat we de manieren van kweken moeten verbeteren. Bijvoorbeeld door de glastuinbouw te helpen aan andere verwarmingsmethodes dan gas. Boeren een fatsoenlijke prijs voor hun producten betalen, zodat de prikkel om torenflats vol dieren te houden vervalt. Manieren onderzoeken om voedsel te verbouwen zonder daarbij de aarde te beschadigen. En het vinden van nieuwe eetbare gewassen en soorten voeding die ons voedingspatroon verrijken. Wees gerust, we willen niet de hele wereld aan de quinoa en worteltjes hebben. Maar het zou fijn zijn als een vegan steak net zoveel zou kosten als de vleesvariant.

Inspireer je netwerk met dit artikel:

preloader

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten