Hallo! Ik ben Noa.

Ik treed op als gids voor leerlingen in De Wereld Van LOB. Waar het kan, geef ik extra uitleg, voorbeelden uit de praktijk en sappige anekdotes.

Ik weet hoe het is om voor keuzes te staan op de middelbare school. Om vakken te kiezen en daarmee op het eerste gezicht mogelijke wegen af te sluiten en om stress te hebben over je studiekeuze. Door mijn verhalen hoop ik leerlingen te inspireren. Ze te leren nadenken over hun eigen situatie en mogelijkheden.

Ik vertel ze hoe ik de overstap van de middelbare school naar het vervolgonderwijs heb ervaren. Ik geef voorbeelden van hoe je stage-ervaring in kunt zetten, ook als die stage misschien niet zo uitpakte als je voor ogen had. Ik leer ze over multi-inzetbare vaardigheden, dromen, keuzestress, helden en rolmodellen. Soms sleep ik mijn vrienden Oliver, Michael en Mark mee op het toneel, zodat ook zij kunnen vertellen over hun loopbanen. En op andere momenten neem ik de leerlingen mee in mijn wereld, zodat ze kunnen zien dat je overal een LOB-ervaring uit kunt halen.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in De Wereld Van LOB.

Zo ben ik vanuit OBS het Lobje verder gegaan op het LOB Novel College, om afhankelijk van het niveau van de methode, door te stromen naar MBO Novel, Novelty Applied Sciences of Universitas Novitas. Onder Career Schools Initiative lees je meer over mijn wereld en onder ‘alles is LOB’ de inspiratiebronnen om LOB in alles te zien.

Samenwerken

Dat gids zijn voor de leerlingen, kan ik natuurlijk niet alleen.
Mijn vrienden Joery, Pieter en Gerben, die werken bij ApprenticeXM.nl, wekken mij en mijn wereld tot leven binnen je school. Zij zorgen ervoor dat mijn verhalen en De lessen en opdrachten, gemakkelijk op school toegankelijk zijn. Wil je dus meer weten over het werken met de LOB-methode De Wereld Van LOB? Deze heren kunnen je verder helpen.
Natuurlijk mag je ook direct contact opnemen met mijn bedenkers, Wendy en Daniël Kers.

Ik hoop jou of je leerlingen snel mee te mogen nemen door De Wereld Van LOB. Tot snel!’

preloader

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten